Feliz vraag...Ik ben bezig met de kerstjurk voor mijn dochter.Alleen...ik kom iets tegen waarvan ik denk dat het niet juist zit.Let eens op de schouderbanden, deze staan op de uiteinde van de schouders iets omhoog...Hoord dit of heeft iemand de oplossing?


Let niet op haar Blythe gezicht...mascara van mama is erg leuk!!!

1 opmerking:

 1. Als er aan de buitenkant van de schouderbanden ruimte zit is de schouder minder recht. Heb je juist dat er ruimte zit aan de binnenkant van de schouderbanden dan zijn je schouders juist héél recht.

  Je moet de schouderbanden iets corrigeren door waar de schouderbanden aan de bovenkant van het voor- en achterpand vastzit iets korter/langer te maken.

  Dus de schouderbanden even losmaken van de jurk, je dochter moet hem daarna even aandoen, dan speld je de schouderbanden vast en corrigeer je een beetje de stand van de banden, zodat ze mooi aan haar schouders aansluiten. Als het een beetje is hoef je alleen de voor- of de achterkant van de banden los te maken, is het verschil groot dan moet je aan de voor- èn achterkant iets corrigeren.

  Ik hoop dat je hier wat aan hebt en dat het helemaal naar je zin wordt. Wat ik zo zie, wordt het een prachtige sjieke kerstjurk!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen