Nieuwe borduurmachine!Vrijdag heb ik eindelijk een borduurmachine gekocht, de pfaff 2144 met update naar de 2170!
Heel blij ben ik ermee, het heeft wel 2 dagen geduurt eer de software om op windows 7 draaide maar goed, hij doet het nu!
Het proefstukje wat er in de winkel geborduurd werd was schitterend, en toen probeerde ik hetzelf ;-)
Van boven ziet het er vrij netjes uit, de koplampen lopen niet heel mooi en het dak, maar goed niet alles kan in 1 keer goed gaan, helaas is de achterkant een puinhoop!
Heb ook geen idee wat er is mis gegaan, wel was mijn onderdraad midden in het borduurwerk leeg dus dat heb ik vervangen, en ook heb ik zelf in geregen, ik wist alleen niet meer of ik nu op de spanningsschijf boven of onderdoor moest gaan hihi.
Wie heeft er enig idee wat ik heb gedaan?

5 opmerkingen:

 1. Ik heb geen idee wat er niet goed ging, want ik heb er geen verstand van. Maar mooi vind ik het wel. En jaloers dat ik ben!! Zou ook nog wel eens een borduurmachine willen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooo ik wil ook zoo een borduurmachinne geniet maar van zou ik ook doen en veel succes ermee (sorry maar kan je ook niet helpen)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met je machine. Misschien eens proberen met meer versteviging. Het patroon heeft namelijk veel steken.
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst!!Ga eerst lekker applicaties maken,en kleine borduurtjes,op een gemakkelijke ondergrond(bijv vlit ofzo)en een goede versteviging.En bij applicatie borduurtjes heb je ook lang zoveel draadjes niet.Ik knip echt nooit iets weg,dat doet mijn machine,maar dat was bij de vorige ook niet,dan knipte ik alleen de lange 'sprong'draden weg.Gewoon steeds proberen en proberen,dan kom je ervanzelf achter,hoe het allemaal werkt.En als je eenmaal vriendjes bent geworden....nou dan is het hek van de dam!Heel veel plezier,op deze ontdekkingsreis.groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb geen flauw idee, maar ik heb dan ook totaal geen ervaring met borduurmachines, maar ik vind het voor zo'n eerste keer een superauto!!

  Succes met je volgende werkstukjes!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen